• Voor de afwerking van uw nieuwbouwwoning gaat u naar Uwnieuwbouwwoning.nl
 • U bent hier:
  Home Diensten
 • Onze diensten

 • Bent u in het bezit van een nieuwbouwwoning of bent u van plan er één te kopen? Dan heeft u een goede keuze gemaakt of staat u op het punt een goede keuze te maken!

  U heeft het grote voordeel dat u uw woning geheel naar eigen wensen kunt afwerken. Hierbij is het belangrijk om een goede selectie te maken tussen de verschillende partijen die de verschillende soorten afwerking van uw nieuwbouwwoning verzorgen. Dit is een intensieve en tijdrovende selectieprocedure. Als u de geschikte partijen heeft geselecteerd zult u zelf de planning moeten verzorgen zodat u zo snel mogelijk uw nieuwbouwwoning kunt betreden.  Als u voor Uwnieuwbouwwoning.nl kiest is dit verleden tijd!

  Uwnieuwbouwwoning.nl is opgericht om u volledig te ontzorgen in dit proces. Wij zijn specialist op het gebied van de afbouw nieuwbouwwoningen. Zo kunt u bij ons terecht voor de afwerking van uw wanden, vloeren en trappen. Om u de kwaliteit te kunnen bieden die u verdient werken wij alleen met topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro. 

  Daarnaast is het voor u als klant zéér voordelig om de complete afbouw door één partij te laten uitvoeren. Wij stemmen alle werkzaamheden optimaal op elkaar af, waardoor wij u een scherpe prijs kunnen aanbieden. Een ander belangrijk voordeel is dat u één aanspreekpunt heeft, wat leidt tot een duidelijke planning en heldere afspraken. "U wordt compleet ontzorgt tijdens de afbouw van uw nieuwe woning!"

 • Wilt u profiteren van de vele voordelen van het laten afbouwen van

  uw nieuwbouwwoning door één partij?


 • Voor iedere afwerking een team vakkundige specialisten!


  Uwnieuwbouwwoning.nl is het moederbedrijf van diverse specialistische partners. Samen zijn wij in staat om u compleet te ontzorgen in de afbouw van uw nieuwbouwwoning. Bent u op zoek naar een partij voor enkel de afwerking van uw wanden, vloeren of trappen? Neem dan een kijkje bij één van onze partners! 

 • Uwglasvezelbehanger.nl, specialist in behangen en sauzen 


  Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

  ProGold is onderdeel van Sigma Coatings. Hierdoor zijn de non-paint producten perfect afgestemd op de afwerking van Sigma Coatings.

  >> Bezoek Uwglasvezelbehanger.nl


 • Uwpvcvloerenlegger.nl, specialist in PVC vloeren


  Heeft u interesse in een PVC vloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is Uwpvcvloerenlegger.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

  Aan een PVC vloer van Vivafloors zitten vele voordelen verbonden. De vloeren zijn namelijk duurzaam, vochtbestendig, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig in het onderhoud. Daarnaast zijn deze vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming of -koeling.

  >> Bezoek Uwpvcvloerenlegger.nl


 • Uwtrapafwerking.nl, specialist in trapafwerking


  Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

  >> Bezoek Uwtrapafwerking.nl